Двама са задържани заради това, че умишлено пречат на полицейски

...
Двама са задържани заради това, че умишлено пречат на полицейски
Коментари Харесай

Двама са в пазарджишкия арест след агресия срещу полицаи, счупили чистачка на патрулката

Двама са арестувани поради това, че съзнателно пречат на полицейски чиновници на изпълнят отговорностите си по работа.
Прочетете още
Случката се разиграла в събота вечер на една от улиците в пазарджишкото село Мало Конаре. В региона на кръстовище екип от бранш „ Пътна полиция “ при ОДМВР-Пазарджик правил надзор над водачите на коли преминаващи през обитаемото място. Униформените спрели за рутинна инспекция лек автомобил „ Фолксваген “ с лидер 51-годишен гражданин от същото село. Те открили нарушаване на Закона за придвижване по пътищата и подхванали съставянето на акт. Водачът обаче изрично се възпротивил на това, почнал да пречи на служителите на реда да изпълнят служебните си задължения и даже и при опит да го отстранят от служебния автомобил счупил задната чистачка на патрулния „ Опел “.

Към служителите на реда доближил и 23-годишен мъж от същото село, който бил прочут на водача. Той също почнал да се намесва в диалога, да вика и съзнателно да попречва работата на органите на реда.

В резултат на това и двамата мъже били арестувани с полицейски заповеди за период от 24 часа в ареста на РУ-Пазарджик. Те са престъпно проявени, а по отношение на тях е формирано бързо произвеждане под надзора на Районната прокуратура в Пазарджик. 

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР