Двама са задържани за нападението на мъж под Бузлуджа, мотивите

...
Двама са задържани за нападението на мъж под Бузлуджа, мотивите
Коментари Харесай

Пострадалият мъж под Бузлуджа e криминално проявен и e лежал в затвора

Двама са арестувани за нападението на мъж под Бузлуджа, претекстовете към момента се обясняват. Към момента управляващите считат, че става въпрос за случай от битов темперамент. 

" Мъжът е откаран с транспорт на арестуваните, измъчван е, обичай. Има голям брой прорезни рани, една от които надълбоко в коремната празнина. Бил е вързан с подръчни материали за дърво и зарязан ", сподели окръжният прокурор Дичо Атанасов.

Първоначално потърпевшият се е опит да показа лъжлива версия на управляващите. 

" Първоначално се опита да подведе сътрудниците, казвайки че се е срещнал с нападателите си същия ден. Били са в региона на гарата в Казанлък, употребявали са алкохол, след това са го натоварили в автомобил ", изясни шефът на МВР-Стара Загора ст.комисар Николай Колев пред Nova News.

Свидетел на случилото се споделя, че потърпевшият е споделил, че познава нападателите си. 

" Имаше две спрели коли на мястото на случая, които първи са подали сигнала. Човекът беше вързан на земята, гледката беше страшна ", споделя Анатолий. 

Към момента потърпевшият се намира в болничното заведение в Казанлък, без заплаха за живота си. Направена му е тежка интервенция. Пристигнал е премръзнал,  в извънредно неприятно положение. И тримата участници в случая са престъпно проявени, а потърпевшият е лежал и в пандиза.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР