Двама са вече задържаните за фрапиращия от Стара Загора случай

...
Двама са вече задържаните за фрапиращия от Стара Загора случай
Коментари Харесай

Арестуваха фена на Георги Виктор Костов за заплахи

Двама са към този момент арестуваните за фрапиращия от Стара Загора случай с обезобразеното с макетно ножче 18-годишно момиче. След като тази заран бе задържан и упрекнат за закана за ликвидиране 26-годишен Георги Николаев, арестуван е и Виктор Костов, който в обществените мрежи похвали постъпката му, предават от Нова телевизия. Стана ясно, че точно той е отправил през вчерашния ден закани към другарка на нарязаното с макетно ножче момиче

Публикацията му в персоналния му профил във Фейсбук провокира остри реакции. В нея той съобщи, че поддържа Николаев за осъщественото. Последва и отзив от “Мини Марица - изток ”, където Костов работи. От сдружението се разграничиха от него и краткотрайно го отстраниха от работа, а изпълнителният шеф остро осъди думите му. 

" Аз към този момент не мога да изляза от у дома сама. Вчера бях в огромен потрес. Това е нещо, което не може да се опише с думи. Видях, че имам опасност от профил с име Виктор Костов. Казваше ми се да внимавам какво приказвам и пиша. Много ме е боязън и за фамилията ми ”, изясни дамата, получила закани, пред Нова телевизия.

Адвокатът на Николаев също застана пред камерата на медията като съобщи, че клиентът му отхвърля да е направил действието. По думите му погрешна е и информацията, че той се е опитал да избяга. Припомняме, че прокуратурата заяви, че той е бил арестуван в автомобил в края на Стара Загора. По-рано пък се твърдеше, че той се е явил самичък в районното, откакто е получил призовка. 



“Снощи получихме призовки, донесоха ги в 1 ч. Задържан е, откакто е пътувал да се яви в районното ”, изясни адв. Валентин Димитров.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР