Двама са откраднали ТИР-а на турски шофьор на Е-79 край

...
Двама са откраднали ТИР-а на турски шофьор на Е-79 край
Коментари Харесай

Турчин изрева пред МВР: Откраднаха ми ТИР-а на Е-79 край Видин, помогнете

Двама са откраднали ТИР-а на турски водач на Е-79 край Видин, оповестиха от Министерство на вътрешните работи в крайдунавския град.
В събота, към 9.30 часа, пострадалият подал сигнал за изчезнал товарен автомобил „ Рено “. Той прецизирал, че ТИР-ът бил паркиран в региона на бензиностанция на основния път, покрай Видин. Мъжът декларирал пред униформените, че кражбата е осъществена във времето от 21 часа в петък до 9 часа в събота.
Освен тежкотоварната машина апашите отмъкнали и доста движимости – портмоне с пари и карти, навигационен апарат, раница с облекла, персонални документи и контактните ключове на автомобила.
На мястото дошъл полицейски екип, който направил оглед. В хода на подхванатите незабавни оперативно-издирвателни мероприятия криминалисти разкрили и задържали причинителите. Оказало се, че това са 35-годишен мъж от Силистра и 40-годишен чешки жител.
Част от откраднатите движимости били открити на територията на столицата и конфискувани по надлежния ред.
Вчера двамата крадци са привлечени в качеството на обвинени по формираното по случая досъдебно произвеждане и с разпореждане на прокурор от Районна прокуратура – Видин били арестувани за период до 72 часа.
Работата на проверяващия екип продължава.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР