Двама полицаи са ранени след гонка на територията на областите

...
Двама полицаи са ранени след гонка на територията на областите
Коментари Харесай

Щура гонка на шофьор с полицията завърши с пометени преграждения и ранени полицаи

Двама служители на реда са ранени след гонка на територията на областите Кюстендил и Благоевград, оповестиха от полицията в Кюстендил, съобщи БГНЕС. Лек автомобил е предизвикал злополука в региона сред селата Нов чифлик и Багренци в събота.

Преди това лидерът е карал рисково и не се е подчинил на подадените полицейски сигнали за прекъсване и инспекция по пътя от Банско по Е79. Автомобилът навлязъл на територията на Кюстендилска област и поел в посока града, излиза наяве от известието на полицията.

Дежурните в регионалните дирекции в Благоевград и Кюстендил са били в непрестанна връзка. Оперативният дежурен в Кюстендил разпорежда построяването на контролно-пропускателни пунктове. Водачът обаче продължава да не се подчинява на подаваните сигнали от полицейските чиновници и да кара рисково, минава през заграждения и шипове с висока скорост, удря длъжностен полицейски автомобил, а се блъска в крайпътно дърво.

41-годишният лидер е изведен от автомобила, арестуван е, следва да му бъдат направени медицински обзор и проучвания в болница. Двамата служители на реда са прегледани. Единият е със строшен пръст на единия крайник и изкълчено рамо, другият е със строшен пръст на дясната ръка.

Започнато е досъдебно произвеждане по случая, известена е прокуратурата, оповестяват още от пресцентъра на ОД на МВР-Кюстендил.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР