Двама полицаи са били ранени при акция срещу незаконно парти

...
Двама полицаи са били ранени при акция срещу незаконно парти
Коментари Харесай

COVID парти с 200 души в Лондон завърши с кръв и... ВИДЕО

Двама служители на реда са били ранени при акция против нелегално празненство с 200 посетители в Лондон, съобщи ДПА. Участници в купона нападнали органите на реда, до момента в който се опитвали да избягат от мястото на събирането, извършено предишния уикенд в нарушаване на ограниченията против епидемията от ковид.

Над 30 посетители са били санкционирани с по 200 паунда (274 долара). Полицията е запечатала мястото на сбирката за три месеца, откакто притежателят към този момент е бил глобяван с 1000 лири за предходни нарушавания на ограничаващите разпореждания.

Това не е индивидуален случай, напомня ДПА. Миналия уикенд лондонската полиция спря друго нелегално празненство с 30 участници, като притежателят на постройката може да получи санкция от 10 000 лири.

В Англия сега работи непоколебим локдаун и събирания на членове на разнообразни семейства като цяло са неразрешени, с някои изключения.

Министърът на външните работи Прити Пател наскоро разгласи проекти санкцията за първо нарушаване да бъде увеличена четирикратно до 800 лири.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР