Двама полицаи, отзовали се на сигнал за домашно насилие в

...
Двама полицаи, отзовали се на сигнал за домашно насилие в
Коментари Харесай

Простреляха двама полицаи в Канзас

Двама служители на реда, отзовали се на сигнал за домашно принуждение в Уичита, щата Канзас, бяха простреляни в ранните часове на Коледа, оповестиха управляващите, представени от Асошиейтед прес, съобщи Българска телеграфна агенция.

Жена съобщила на полицията, че приятелят й, 24-годишният Малик Роджърс, я е заплашвал и нападнал. Рано в събота служители на реда отишли в жилището на Роджърс, с цел да го арестуват, само че съгласно полицията той оказал опозиция и влезнал в битка със чиновниците на реда.

Роджърс се барикадирал в банята и когато служителите на реда отворили вратата, той насочил към тях револвер и създал няколко изстрела, се споделя в известие на полицията. Един от служителите на реда е прострелян в крайници, а другият служител на реда в ръката. И двамата са настанени за лекуване в болница.

Според началника на полицията Гордън Рамзи пострадванията им са съществени, само че не животозастрашаващи. И двамата работят в полицията от по-малко от година.

След стрелбата е бил извикан тактически екип. По-късно обвиненият е открит мъртъв. Според полицията той самичък си е нанесъл смъртоносна рана, доколкото никой от служителите на реда не е създал изстрел.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР