Двама полицаи и няколко пожарникари пострадаха днес при експлозия в

...
Двама полицаи и няколко пожарникари пострадаха днес при експлозия в
Коментари Харесай

Експлозия в жилищна сграда в Германия, открито е мъртво тяло и има задържан

Двама служители на реда и няколко пожарникари пострадаха през днешния ден при детонация в жилищна постройка в Ратинген, Западна Германия, съобщи Ройтерс, като се базира на министерството на вътрешните работи, оповестява Българска телеграфна агенция.

Полицаите и пожарникарите са били изпратени по сигнал за помощ, а когато пристигнали, избухнал гърмеж до вратата на един от жилищата. По случая тече полицейска интервенция и има обвинен, който е бил задържан, сподели полицейски представител. 

Германската телевизия Цет Де Еф заяви, че са потърпевши десетима пожарникари и двама служители на реда, а службите по сигурност не изключват опцията да става въпрос за съзнателно нахлуване. 
 Снимка: АП/БТА
Около 8 ч. сутринта (9 ч. българско време) няколко притежатели на жилища са известили полицията, че пощенската кутия на един от живущите в постройката е била претъпкана, заяви районният вътрешен министър.

Тогава полицията извикала пожарникари, с цел да отворят вратата на жилището, където живеят майка и наследник. В една от стаите е имало пожар.

По-късно служителите на реда разкрили в жилището мъртво тяло, сподели вътрешният министър на провинция Северен Рейн - Вестфалия Херберт Ройл.

Той направи изказването си, откакто притежателят на жилището бил откаран в болница с " тежки пострадвания ", както съобщи полицейски представител, представен от ДПА.

Германската министърка на вътрешните работи Нанси Фезер се чака да направи изказване по случая по-късно през днешния ден, заяви Цет Де Еф.
 Снимка: АП/БТА

Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР