Двама полицаи и няколко пожарникари пострадаха днес при експлозия в

...
Двама полицаи и няколко пожарникари пострадаха днес при експлозия в
Коментари Харесай

Взрив в жилищна сграда в Германия, има загинал, ранени полицаи и пожарникари

Двама служители на реда и няколко пожарникари пострадаха през днешния ден при детонация в жилищна постройка в Ратинген, Западна Германия, съобщи Ройтерс, като се базира на министерството на вътрешните работи. Съобщава се и за един умрял.

Полицаите и пожарникарите са били изпратени по сигнал за помощ, а когато пристигнали, избухнал гърмеж до вратата на един от жилищата. По случая тече полицейска интервенция и има обвинен, който е бил задържан, сподели полицейски представител.

Пострадали са десетима пожарникари и двама служители на реда, а службите по сигурност не изключват опцията да става въпрос за съзнателно нахлуване, оповестяват немските медии.

Случаят се развива, откакто към 8 ч. сутринта няколко притежатели на жилища са известили полицията, че пощенската кутия на един от живущите в постройката е била претъпкана, заяви районният вътрешен министър. Тогава полицията извикала пожарникари, с цел да отворят вратата на жилището, където живеят майка и наследник. В една от стаите е имало пожар. По-късно служителите на реда разкрили в жилището мъртво тяло, сподели вътрешният министър на провинция Северен Рейн – Вестфалия Херберт Ройл.

Той направи изказването си, откакто притежателят на жилището бил откаран в болница с „ тежки пострадвания “, както съобщи полицейски представител, представен от ДПА.

Етикети: Германияексплозияраненисмъртен случай
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР