Двама пожарникари и двама цивилни граждани загинаха, след експлозията в

...
Двама пожарникари и двама цивилни граждани загинаха, след експлозията в
Коментари Харесай

Четирима души, сред които двама пожарникари, загинаха при експлозията в Париж

Двама пожарникари и двама цивилни жители починаха, след детонацията в пекарна на улица " Тревис " във френската столица Париж, написа tass.ru. Огнеборците са били в постройката, в която се е помещавала хлебарницата, още преди гърмежа. Предполага се, че са били извикани поради сигнал за мощна миризма на газ. Към момента излиза наяве, че други 10 души са в сериозно положение, измежду които също има един пожарникар.
Френският вътрешен министър Кристоф Кастанер сподели, че следствията от детонацията са доста тежки. Зоната е отцепена, хора се изтеглят от близките здания. На площада на Операта, който се намира в близост, към този момент кацнаха два вертолета на службата за гражданска защита, с цел да изтеглят незабавно потърпевшите, оповестява dariknews.bg.
Хлебарницата, която се е взривила в резултат на приключване на газ, е била на партера на многоетажна постройка. В резултат на гърмежа помещението е опустошено. Рухнали са стени и има риск от сриване на цялата постройка. По-рано бе обявено, че минимум 20 души са потърпевши в нещастието. Жители на квартала описват, че в началото са си помислили, че има мощно земетресение.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР