Двама пловдивчани са пострадали сериозно, след като са паднали по

...
Двама пловдивчани са пострадали сериозно, след като са паднали по
Коментари Харесай

Двама пловдивчани се потрошиха на разкопана улица, рeмонтът „не върви” две седмици

Двама пловдивчани са потърпевши съществено, откакто са паднали по разкопана улица в центъра на града, алармираха читатели на TrafficNews . Преди повече от две седмици строители разкопаха ул. „ Рилски метох ”, като прекосяването на пешеходци по нея е извънредно мъчно.
Прочетете още
Преди дни млада жена е паднала злокобно на улицата, като е счупила раменната си става. Тя има намерение да съди Община Пловдив поради случая. Мъж пък е приключил в незабавното поделение с няколко шева на главата.

„ Разбираме, че този ремонт се прави за нещо положително. От компанията и общината обаче по никакъв метод не са обезопасили региона. Отделно към този момент втора седмица нищо не се прави по плануваните действия. Улицата е дребна, какъв брой време би трябвало на компаниите, с цел да я завършат? ”, питат нашите читатели.

Ремонтът на ул. „ Рилски метох ” върви с този на улиците „ Доктор Георги Вълкович “ и „ Станислав Доспевски “ около ул. „ Отец Паисий ”. Възложител е регион „ Централен ”. Дейностите включват нова ВиК мрежа и ново осветяване.  Рехабилитацията по трите улици включва още метаморфоза на бордюрите, нови тротоарни настилки, както и пренареждане на паветата.

Улицата на 12 декември: 



 Улицата на 26 декември:

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР