Двама пътни полицаи са ранени при катастрофа, съобщи началникът на

...
Двама пътни полицаи са ранени при катастрофа, съобщи началникът на
Коментари Харесай

Кола се вряза в патрулка

Двама пътни служители на реда са ранени при злополука , заяви началникът на Пътна полиция във Велико Търново Атанас Атанасов пред БНР. Кола се е блъснала в патрулката на основния път Русе-Плевен.

Инцидентът е станал към 16 и 30 часа региона на свищовското село Овча могила.

Оказва се, че униформените по това време охранявали 21 тона нелегално месо, което Национална агенция за приходите залови.

Още не е ясно в какво положение са служителите на реда, нито каква е повода за случая.

 Пресякоха импорт на 21 тона негодно месо
Пресякоха импорт на 21 тона негодно месо

Месото било за храна на животни

Припомняме, че Национална агенция за приходите спря продажбата на 21 тона месо, негодно за консумация. Звеното " Фискален надзор " в Национална агенция за приходите предотврати опит за осъществяване на 21 тона месо, което не е било предопределено за консумация от хора.

Стоката е била за храна за животни. На 15 ноември инспектори от Национална агенция за приходите слагат под наблюдаване месото. Трябвало е месото да бъде разтоварено в Лясковец , само че тогава месото е трансферирано на различен камион. Новият адрес за доставка на месото бил в Перник . Там инспекторите от " Фискален надзор " благодарение на сътрудниците си от ГДБОП са предотвратили разпространяването на негодното месо във вътрешната комерсиална мрежа .

Българската организация по сигурност на храните е наложила забрана на месото и е планувано месото да бъде унищожено.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР