Двама от кандидатите на ПП ГЕРБ за районни кметове във Варна

...
Двама от
кандидатите на ПП ГЕРБ за районни кметове във Варна
Коментари Харесай

Иван Портних: Кандидатите ни за кметове на райони са хора с нова енергия, а в Аспарухово и Владиславово – пример за „кмет на терен“ 


„ Двама от кандидатите на Политическа партия ГЕРБ за районни кметове във Варна са извънредно ууспешни и са образец за това по какъв начин работи „ кмет на терен “. Заради това и виждате цялостното обновяване на регионите Аспарухово и Владиславово, а ние към този момент работим и по подготовката за осъществяване на други планове там. “, по този начин претендентът за кмет на Варна Иван Портних стартира представянето на своите сътрудници, претенденти за районни кметове на днешната конференция.

Иван Портних допълни, че претендентите за другите три региона са нови лица, които са номинирани защото носят „ нова сила, нужна с цел да осъществяваме все по-резултатно и в цялост стратегиите за развиване на регионите “.

„ Започна и официализиране на калната акция от страна на Промяната във Варна! Виждаме, че са си записали уебсайт, в който се въртят небивалици, които се споделят от публицистите на Кирил Петков публично, чрез техните профили “ – сподели също  Иван Портних.

„ Такова събитие е обяснимо, тъй като основаването на този уебсайт и нелепостите които се тиражират, се случи откакто обявихме много обстоятелства, тъй като ние работим единствено с обстоятелства, свързани с листата и претендентът на на ПП/ДБ за кмет на Варна. “

Иван Портних добави, че от ГЕРБ не смятат за приемливо задаването на сходен звук на акцията и най-вероятно ще бъдат търсени отговори в съда.

„ Искам в този ред на мисли да ви показва една случка, обвързвана с претендентът за кмет на регион „ Одесос “ Цветен Цветков, който може би доста от вас познават от един репортаж, обвързван с неизплатени заплати на чиновниците във компанията му. 

Фирмата на Цветен Цветков – „ Тути Цветков “ е построила във квартал Виница блок, на който идващите три равнища ги няма в инвестиционният проект и разрешителното за градеж. “

Това се е случило през 2020 година и след сигнал, подаден от съседи, са осъществени инспекции и градежът е спрян. В този блок има продадени и жилища на хора.

„ Какъв е този метод, какви са тези критерии, каква е тази логичност на ПП/ДБ, да повдигнат за кмет на Централният регион на Варна, които е визитната картичка на града, човек, никому незнаен, само че с висящо произвеждане, с най-малко три противозаконни етажа! “

Иван Портних изрази учудването си, по какъв начин може някой който има такава процедура, обвързван с изключително сензитивната за града тематика за презастрояването, да бъде предлаган за кмет на централният регион на Варна, оповестява Варна вести.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР