Двама от водещите български тенисисти – Димитър Кузманов и Адриан

...
Двама от водещите български тенисисти – Димитър Кузманов и Адриан
Коментари Харесай

Кузманов и Андреев ще играят квалификации в ATP турнири


Двама от водещите български тенисисти – Димитър Кузманов и Адриан Андреев, ще запишат присъединяване в квалификации на равнище ATP 250 след няколко дни. Пловдивчанинът ще се изяви в Ещорил, до момента в който Андреев ще бъде в пресявките на конкуренцията в Маракеш. И двата шампионата ще се проведат в интервала 3-9 април, като те, дружно с конкуренцията в Хюстън, дават началото на сезона на клей.

Към момента лидер на главната скица в Ещорил е Каспър Рууд, а измежду останалите участници са още Алехандро Давидович Фокина, Себастиан Корда, Диего Шварцман и миналогодишният първенец Себастиан Баес. По-рано през днешния ден Роберто Баутиста Агут получи „ уайлд кард “ за шампионата.

Междувременно в Маракеш се чака да забележим Лоренцо Музети, Дан Еванс, Ботик Ван де Зандсхулп, защитаващият купата Давид Гофен, Ришар Гаске, Талон Грийкспор и Максим Креси.

За Кузманов това ще бъдат първи квалификации на клей в Тура след конкуренцията в Истанбул през 2016, до момента в който Андреев ще дебютира на тази настилка на равнище ATP.
Tenniskafe.com · Подкастът Tennis Café: изкуствен интелект и Григор Димитров
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР