Двама от Вълчедръм, отвлекли жена и децата ѝ, са задържани

...
Двама от Вълчедръм, отвлекли жена и децата ѝ, са задържани
Коментари Харесай

Отвлякоха майка с децата й и я принудиха да тегли кредит

Двама от Вълчедръм, отвлекли жена и децата ѝ, са арестувани от полицията и са в ареста, оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Монтана.

Случката се разиграла на 21 януари. Около 14 часа, нападателите нахлули в дома на 48-годишна жена в село Чемиш, след което вкарали нея и децата ѝ в кола и ги закарали в София. При идването им в столицата предиздвикали дамата да изтегли бърз заем с персоналната си карта в размер на 3600 лв..

На 24 януари пострадалата жена, ужасена че би трябвало да връща парите, подала сигнал в полицията. Според показанията й непознатите били от ромски генезис. Тя разказала на служителите на реда, че откакто им дала парите те й подхвърлили 300 лв.., след което я върнали дружно с децата назад в село Чемиш. Около 23 часа мъжете ги оставили на входа на селото, наоколо до табелата.

В хода на следствието чиновниците на реда разкрили двамата измамници. Единият е на 36-години, а другият на 32 години. Все още няма сведения дали и различен път са употребили непозната идентичност на хора за изтегляне на заем.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР