Двама от тримата водещи на предаването на БНТ Култура.БГ са

...
Двама от тримата водещи на предаването на БНТ Култура.БГ са
Коментари Харесай

Рокади и в БНТ, свалят от ефир Александра Гюзелева и Димитър Стоянович

Двама от тримата водещи на предаването на Българска национална телевизия " Култура.БГ " са свалени от ефир. Това са Александра Гюзелева и Димитър Стоянович, оповестява " Площад Славейков ".

Екипът схванал за заповед на генералния шеф на малкия екран Емил Кошлуков, съгласно която до края на изключителното състояние изпълнителен продуцент на „ Култура.бг “ и единствен водещ ще бъде Ана Ангелова. Заповедта обаче не е показана публично досега. Решението Ангелова да бъде освен единствен водещ, само че и изпълнителен продуцент е изненадващо, тъй като досега е имало двама такива - Николай Колев и Весела Петрова, която и през 2018 година бе отстранена от предаването по разпореждане на Кошлуков.

" Никой не е приказвал публично с мен. Йоана Левиева ми показа, че има издадена заповед ", изясни пред Mediapool Стоянович и добави, че самият той не знае повече.

Генералният шеф на Българска национална телевизия Емил Кошлуков отхвърля рокадите. " Няма такова нещо. Не са свалени от ефир ", разяснява сбито пред Mediapool той.

През 2018 година, малко откакто Кошлуков стана програмен шеф на Българска национална телевизия 1, избухна и първият огромен скандал и той бе обвързван точно с културното предаване на медията, което тогава се споделяше " Денят стартира с просвета ". Тогава екипът излезе с декларация в ефир за оказван напън. Това провокира митинг с искане за оставката на Кошлуков. Гюзелева и Стоянович поддържаха демонстрацията. Именно малко по-късно и Петрова бе махната от екипа на предаването.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР