Двама от руските национали могат да сменят отборите си до

...
Двама от руските национали могат да сменят отборите си до
Коментари Харесай

В Русия се подготвя голям трансфер

Двама от съветските национали могат да сменят тимовете си до броени дни, разкри известният футболен коментатор Нобел Арастумян. Според него, към този момент са в ход договаряния сред Зенит и Краснодар за замяна на нападателите Артьом Дзюба и Фьодор Смолов. Първият е запаса в състава на Роберто Манчини и сигурно ще си тръгне от Санкт Петербург, тъй като желае да играе постоянно преди Мондиал 2018. Смолов пък от много време е трансферна цел на Зенит и този път е по-близо от всеки път до контракт с питерци.

Засега обаче пред договорката има няколко спънки. Зенит желае да притегли Смолов в подмяна на Дзюба, като доплати известна сума. От Краснодар упорстват да продадат своята звезда, а по-късно да вземат Дзюба чартърен, само че без това да има нещо общо с прехвърлянето на Смолов.

Друг проблем може да се окаже желанието на самия Смолов да опита шанса си отвън Русия. Интерес към него не липсва, само че е малко евентуално някой клуб да извади за подписа му повече пари от Зенит.
Колкото до Дзюба, за него Краснодар би бил съвършен вид да покаже на какво е кадърен.

Собственикът на " биковете " Сергей Галицкий от дълго време желае да има нападател с неговите характерности в състава си, а съветският национал е кадърен да замести пълноценно Смолов, за който никой не има вяра, че ще остане до края на сезона.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР