Двама от пострадалите вчера от тежките верижни катастрофи на магистрала

...
Двама от пострадалите вчера от тежките верижни катастрофи на магистрала
Коментари Харесай

Лоши новини за двама от ранените в адското меле на "Тракия"!

Двама от потърпевшите през вчерашния ден от тежките верижни произшествия на автомагистрала " Тракия " остават с заплаха за живота. На командно дишане и с заплаха е 80-годишната жена. Тя е настанена в " Пирогов ". 2-годишното дете е в положително положение и може да бъде изписано на следващия ден.

В болница " Света Анна " от признатите през вчерашния ден 14 души не престават да са на лекуване 12, като един е с заплаха за живота. Над 30 души бяха признати в столични лечебни заведения след тежкия случай.

Възможни са затруднения през идващите дни в положението на най-тежко потърпевшия мъж, настанен в Окръжна болница. Той е с гръбначно-мозъчна контузия.

Общо 7 души са минали през Спешното на Пирогов. От тях 4 да приети в болница.
40 автомобила участваха в тежката верижна злополука на автомагистралата. Пострадаха над 30 души.

Според някогашния шеф на Пътна полиция в София Богдан Милчев е необичайно, че има оповестяване на аргументите за случая, преди довеждане докрай на досъдебното произвеждане. В студиoто на " Денят стартира " той разяснява, че нямаме единна политика по сигурността по пътищата.

Според Милчев органът би трябвало да е самостоятелен и да наложи внедряване на интернационалните стандарти. В момента да се движиш с автомобил у нас е два пъти и половина по-опасно спрямо Европейския съюз.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР