Двама от пътниците, пострадали във вчерашната катастрофа на магистрала "Тракия"

...
Двама от пътниците, пострадали във вчерашната катастрофа на магистрала "Тракия"
Коментари Харесай

Обърналият се бус с работници бил претъпкан, спукана гума причинила катастрофата?

Двама от пасажерите, потърпевши във вчерашната злополука на автомагистрала "Тракия " край Ямбол, са към момента в сериозно положение. При случая на място починаха двама души, а седемте потърпевши са настанени в лечебни заведения в Ямбол, Сливен и Бургас.

Петима от потърпевшите са признати в ямболската болница, само че след консултация, една от потърпевшите е превозена в Бургас. Трима са в хирургичното поделение, а млад мъж е в ОАРИЛ с заплаха за живота. С следващия тежък пътен случай още веднъж се слага казусът за неналичието на задоволително места в Спешното поделение в Ямбол, акцентира доктор Вълчев, който е бил дежурен по време на злополуката.

Всъщност това беше и мотивът да отклоня още през вчерашния ден двама тежко потърпевши с тежки черепно-мозъчни контузии към шокова зала Сливен, тъй като няма къде тук аз да ги слага, да ги обслужа, да ги реанимирам и да ги консолидирам, съобщи доктор Вълчев, представен от БНР.

Все още не е ясно за какво бусът, пренасящ служащи към село Хаджидимитрово, се е преобърнал. Една от версиите е спукана гума. Пробите на водача за алкохол са негативни. Той остава в ареста за 24 часа.

Пред БТВ близки на потърпевшите при тежката злополука обявиха, че микробусът е бил претъпкан. Бусът е за 9 индивида, а качват по 20-25 души, с цел да ги карат на работа, обявиха те.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР