Двама от основните футболисти на Локомотив (Пловдив) почти сигурно ще

...
Двама от основните футболисти на Локомотив (Пловдив) почти сигурно ще
Коментари Харесай

Двама основни футболисти напускат Локомотив

Двама от главните футболисти на Локомотив (Пловдив) съвсем несъмнено ще бъдат продадени до края на трансферния прозорец, написа " Тема Спорт ". Става въпрос за Бабакар Дион и Матеус Силва.

За първия има сериозен интерес от клубове в Азербайджан и Швейцария, а за бразилеца е постъпила добра оферта от хърватския Риека. Там сега старши треньор е някогашният халф на ЦСКА Сергей Якирович.
 Локомотив (Пловдив) приема Ботев (Враца), с цел да продължи с успехите
Локомотив (Пловдив) приема Ботев (Враца), с цел да продължи с успехите

Срещата на " Лаута " стартира в 21:15 часа

Очаква се развиване към тези покупко-продажби да има в идващите дни, като по всяка възможност двамата ще изиграят последния си мач с черно-бялата фланелка по време на семейството на Ботев (Враца) през днешния ден.

Ако се стигне до техните продажби, те ще последват Пиер Зебли, който преди два дни напусна лагера на " смърфовете ", което ще сложи в много неловко състояние наставника Александър Томаш.

Дион и Матеус дойдоха на " Лаута " през предишното лято и доста бързо се трансфораха в съществени играчи. Дион даже съумя да завоюва любовта на почитателите, откакто означи победното попадение в едно от дербитата с Ботев (Пловдив).

Сериозен интерес към Матеус имаше от ЦСКА 1948 още през зимата. Тогава шефовете на " черно-белите " отхвърлиха офертата, а същото сториха и след края на акцията. По всичко проличава обаче, че в този момент са склонни да одобряват предлагането на Риека
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР