Двама от общо тримата мъже, обвинени в стотици случаи на

...
Двама от общо тримата мъже, обвинени в стотици случаи на
Коментари Харесай

Трима немци на съд за 450 случая на сексуално насилие срещу деца

Двама от общо тримата мъже, упрекнати в стотици случаи на полово малтретиране на деца през няколко десетилетия в немски къмпинг , се признаха за отговорни, когато процесът им стартира в четвъртък.

Ответниците, които бяха разпознати от съда единствено като Андреас В. и Марио С., признаха множеството от обвиняванията против тях , до момента в който третият обвинен, Хайко В., сподели, че ще отговори на съвещание при затворени врата .

Тримата са упрекнати в общо към 450 случая на полово принуждение над деца .

В случай, който шокира страната, когато стана публично притежание през януари, прокурорите настояват, че повече от 40 деца са станали жертва в къмпинга " Айхвалд " в Люгде , провинция Северен Рейн-Вестфалия, сред 1998 и 2018 година.

По-голямата част от децата са били на възраст сред 3 и 14 години.

56-годишният обвинен Андреас Вътрешни войски. , който е живял в къмпинга, е упрекнат в 298 закононарушения против деца , през 1998 година и още веднъж сред 2008 и 2018 година

Неговият юрист сподели на съда, че е признал множеството от тях, само че няма да приказва по-нататък или да дава отговор на въпроси по време на чуванията.-->

34-годишният Марио С. е упрекнат в присъединяване в половото принуждение от 1999 година до януари тази година и признава " всички обвинявания, които са повдигнати против мен ". В досъдебния арест той осъзнал какво страдалчество и смут е нанесъл на децата. Това става от него изказване, прочетено от юриста му.

Прокурорите обвинили 49-годишния Хайко В. в подбудителство към полово принуждение над деца .

В каузи в Германия, които се занимават с закононарушения против деца, признаването на виновност от обвинения може да спести на жертвите да дават показания .
 
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР