Двама от най-великите мъже в историята на изкуството на една

...
Двама от най-великите мъже в историята на изкуството на една
Коментари Харесай

Разкриват Последната тайна на Фреди Меркюри“

Двама от най-великите мъже в историята на изкуството на една сцена; двете лица на актьора, стигнал от продавач на сергия до върха на музикалната индустрия; една стълба към персоналния пъкъл на двама влюбени за атрибут и фрагменти от няколко шлагера на Queen – по този начин наподобява в числа „ Последната загадка на Фреди Меркюри “.

След осем сполучливи сезона хитовата режисура на спектакъл „ Възраждане “ завладява сцената на Joy Station на 24 март от 19.00 ч. Драматургът Ирина Гигова базира историята на хипотетичната персонална преписка сред Фреди Меркюри и съветския балетист Рудолф Нуреев, а под режисурата на Съни Сънински актьорите предизвикат у фена умствен пинг-понг, след който изводът е единствено един – Show Must Go On.

Сюжетът наблюдава въображаемата им последна среща, когато артистът към този момент е болен от СПИН. Той предлага на Нуреев да основат своя лична история, която да бъде оповестена след негова гибел и посредством която да манипулират медиите и обществото. Свежен Младенов и Анатоли Лазаров скачат с психическа лекост и финес в тесните панталони на рок легендата Меркюри и емигранта Фарук Булсара. Палците на Нуреев с ненатрапчива кокетност носи Златарев. В ролята на единствената жена, с която Фреди Меркюри е бил непосредствен цели седем години и с която е мечтаел за деца, ще забележим Мариана Жикич.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР