Двама от най-вълнуващите играчи в края на изминалия сезон Джак

...
Двама от най-вълнуващите играчи в края на изминалия сезон Джак
Коментари Харесай

Сок и Дел Потро водят схемата в Оклънд

Двама от най-вълнуващите играчи в края на миналия сезон Джак Сок и Хуан Мартин дел Потро ще стартират акция 2018 с присъединяване в тенис шампионата от сериите АТР250 в Оклънд. Американецът е лидер в схемата и ще опита да отбрани купата си от 2017-а, когато съкруши Жоао Соуса във финала. Естествено, международният номер 8 ще се старае да резервира извоюваните точки, които го извисиха до пробив в топ 10 на международната класация.

@TennisTV: 'Stunning tennis, @GrigorDimitrov & @JackSock.

Just stunning.#Nit… pic.twitter.com/wzkjAKmIo9, see more https://t.co/xv8OazlBXK
— Andrea Spinosi Picotti (@andreaspinopico) November 19, 2017
Дел Потро за първи път ще играе в новозеландския шампионат от 2009 година насам, когато съкруши Сам Куери в борбата за трофея. Кулата от Тандил е твърдо решен да бъде основно настоящо лице в мъжкия тур през 2018-а и ще бъде деен преди Australian Open, за разлика от 2017-а, когато пропусна даже първия шампионат от Големия шлем, тъй като се възстановяваше от изтощителния завършек на 2016-а, когато завоюва “Купа Дейвис” с Аржентина.

Освен двамата, в Оклънд феновете ще гледат в деяние още Роберто Баутиста-Агут - победител от 2016-а, двукратния първенец Джон Иснър, както и четирикратния подобен Давид Ферер, триумфирал за първи път в кариерата си преди цели 11 години. Също по този начин в Оклънд ще играят някои от най-успешните играчи под 21-годишна възраст като Хьон Чун (победител във “Финалите на идващото поколение”), Андрей Рубльов, Денис Шаповалов и Карен Хачанов. Гледайте онлайн всички тенис шампионати от веригите ATP 1000, 500, както и определени от ATP 250 по Mtel Sport 1 и Mtel Sport 2
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР