Двама от най-страховитите боксьори в тежка категория Дилиан Уайт и

...
Двама от най-страховитите боксьори в тежка категория Дилиан Уайт и
Коментари Харесай

Дилиан Уайт и Лукас Браун минаха през кантара


Двама от най-страховитите боксьори в тежка категория Дилиан Уайт и Лукас Браун минаха сполучливо през кантара преди днешната им среща, която ще се организира в "О2 Арена " в Лондон и се чака да стартира към 23:30 часа българско време.

Австралиецът Браун (25-0, 22 КО) стъпи на кантара първи и закова стрелката на 120 кг. След него това направи и британецът Дилиан Уайт (22-1, 16 КО), който се оказа 5 кг по-лек - 115кг.

С победа в идната среща Уайт ще се приближи с още една крачка до по този начин мечтаната от него среща с първенеца на IBF, IBO и WBA в тежка категория Антъни Джошуа (20-0, 20 КО), от който загуби посредством нокаут в края на 2015-та година. Уайт неотдавна зави, че желае извънредно доста този реванш и че той и Джошуа са извънредно разчувствани от опцията "да се размажат един различен на кръга ".

Уайт също по този начин е свързван и с евентуална среща с първенеца на WBC Дионтей Уайлдър (40-0, 39 КО), само че Уайлдър не един път е казвал, че не вижда действителна нужда да се бие с Уайт, откакто пред неговите очи стои единствено и само Антъни Джошуа.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР