Двама от най-скъпите футболисти в историята на футбола Неймар и

...
Двама от най-скъпите футболисти в историята на футбола Неймар и
Коментари Харесай

Погба и Неймар с преплетени съдби на трансферния пазар

Двама от най-скъпите футболисти в историята на футбола Неймар и Пол Погба наподобява още веднъж са на трансферния пазар. И наподобява, че орисите им са преплетени по чудноват метод и договорката за единия е от огромно значение за договорка с другия.

Авторитетното издание "Екип " през днешния ден разгласява шокиращата информация, че от Пари Сен Жермен са подготвени да се разделят с бразилеца. А за подписа му могат да се преборят единствено три тима, които имат и финансовите благоприятни условия да го купят за над 200 млн. евро, както и да му заплащат баснословната заплата.

И ключът към такава договорка може да се окаже Погба, който към този момент разгласи публично, че желае да напусне Манчестър Юнайтед. За подписа на французина единствен претендент е Реал Мадрид, до момента в който за този на южноамериканеца са Реал, Барса и Ман Юнайтед.

Според френските медии, в случай че "белите " купят Погба, каквото е първото и най-голямо предпочитание на наставника Зинедин Зидан, бразилецът отпада от сметките за трансфер. А в случай че в действителност френският халф се озове на "Сантиаго Бернабеу ", ще се освободят задоволително средства в бюджета на Манчестър Юнайтед да ангажира Неймар.

Въпреки сложността за реализиране на такива покупко-продажби, чака се да има изясненост дали ще се случат напълно скоро. Защото от Реал са си поставили период до 1 юли да се договорят с "червените дяволи " за Погба и в случай че не се схванат с тях до тогава, ще се насочат към другите си цели и няма да поглеждат обратно. Така че от началото на идващия месец ще е ясно дали такива покупко-продажби ще станат факт.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР