Двама от най-известните британски артисти - певецът сър Елтън Джон

...
Двама от най-известните британски артисти - певецът сър Елтън Джон
Коментари Харесай

Елтън Джон и Майкъл Кейн участват в рекламен клип за ваксинацията срещу COVID-19

Двама от най-известните английски актьори - артистът сър Елтън Джон и артистът сър Майкъл Кейн, вземат участие в смешен рекламен клип, с цел да насърчат възрастните хора да се имунизират против COVID-19, оповестяват Ройтерс и ДПА.

Клипът показва по какъв начин 73-годишният сър Елтън Джон се явява на прослушване за рекламата на Националната здравна работа, където би трябвало да изиграе, че получава първа доза на имунизацията. Режисьорът наподобява не е впечатлен от неговите актьорски умения и желае от него да го изиграе като сър Майкъл Кейн.

Елтън Джон се преструва, че е инжектиран, след което стартира да пее един от своите шлагери - "I'm Still Standing " (Все още се държа), само че режисьорът го прекъсва с думите: "Благодаря, Джон, ще ти се обадим ".

След това Елтън Джон е сменен с 87-годишния Майкъл Кейн, който е "спечелил " ролята и му бият ваксина. "Току-що ме имунизираха против Ковид. Не болеше ", споделя Кейн и повтаря основната фраза от многочислени негови превъплъщения на екрана: "малцина знаят това ".

Рекламният клип е проведен от някогашния хирург и член на горната камара на английския парламент - лорд Ара Дарзи, който е другар с двете звезди.
Националната здравна работа прецизира, че сър Елтън Джон и сър Майкъл Кейн са имунизирани против COVID-19.

Англия към този момент е сложила първата доза от имунизацията на над 12,6 милиона души и е на път да реализира задачата от 15 милиона имунизирани от четирите предпочитани групи, в това число лицата над 70 години, до 15 февруари. Въпреки това съществуват опасения, че някои хора заобикалят имунизациите поради дезинформация или тайни теории, отбелязва Ройтерс.

Националната здравна работа приканва всички на възраст над 70 години, които още не са се ваксинирали, да отидат да го създадат, добавя Българска телеграфна агенция.

Говорейки за присъединяване си в рекламния клип, сър Елтън Джон съобщи: "Исках да вземам участие в този филм, с цел да оказа помощ да бъдат показани изгодите от имунизацията и по какъв начин тя ни оказва помощ да се защитим, както и хората, които обичаме. Надявам се, че можем да се обединим и да се включим в битката с това извънредно заболяване ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР