Двама от най-добрите испански двойкови тенисисти – Фелисиано Лопес и

...
Двама от най-добрите испански двойкови тенисисти – Фелисиано Лопес и
Коментари Харесай

Замесиха в Фели Лопес и Марк Лопес в скандал за уредени мачове

Двама от най-хубавите испански двойкови тенисисти – Фелисиано Лопес и Марк Лопес, бяха забъркани в скандал за уредени мачове, заяви AS.com, базирайки се на информация от полицията. Става въпрос за дуела им от първия кръг на Уимбълдън през 2017 година, когато двамата испанци са сложени под №11 в схемата при дуетите. На старта те се изправят против австралийците Джон-Патрик Смит и Мат Рийд, като губят с 6:3, 6:7, 2:6, 4:6, откакто са спечелили първия сет.

Предполагаемият организиран мач е бил плануван от някогашните футболисти Карлос Аранда и Раул Браво. Според данни на полицията, Аранда е съветвал собствен клиент да заложи на този дуел, като му даде 50% комисионна.

„ Аранда е имал информация за спортни събития от най-високо равнище “, твърди отчетът на полицията.

Според отчетите, на 5-и юли в 17:17 часа Аранда е споделил на собствен клиент, че Фелисиано Лопес и Марк Лопес ще изгубят дуела си.

„ Фелисиано Лопес и неговият сътрудник ще изгубят, става въпрос за двойки “, споделил Аранда в телефонен диалог с въпросния негов клиент. Това се е случило директно след първия сет, извоюван от испанците.

На този стадий Фелисиано Лопес отхвърля да разяснява обвиняванията и е оставил всичко в ръцете на юристите си. Марк Лопес, с изключение на извънреден експерт в играта на двойки, е и златен олимпийски медалист от Игрите в Рио де Жанейро, където си партнира с Рафаел Надал.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР