Двама от най-богатите мъже в света - Илон Мъск и

...
Двама от най-богатите мъже в света - Илон Мъск и
Коментари Харесай

Илон Мъск и Бернар Арно обядваха заедно в Париж

Двама от най-богатите мъже в света - Илон Мъск и Бернар Арно, обядваха дружно в Париж, съобщи БГНЕС.

Срещата е била неофициална. Бизнесмените били на ИТ конференцията Viva Technology, която се организира във френската столица. Основателят на Tesla и SpaceX е там като преподавател, а групата LVMH (Louis Vuitton Moet Hennessy), на която Арно е президент, е обвързвана с един от уредниците, написа вестник Les Echos.

На вечерята, която се е провела в ресторанта на петзвезден хотел, участвали също майката на Илон, Мей Мъск, и синовете на Бернар Арно, Александър и Антоан. 
За какво са разговаряли бизнесмените, не е известно. Снимката на Бернар и Илон, на която те театралничат пред Айфеловата кула, обаче към този момент е наречена историческа. Интернет потребителите се майтапят, че тя е " заредена с триумф ".
Блумбърг отбелязва, че Мъск в последно време работи за " възобновяване на връзките на Twitter с марките ", които се усложниха, откакто той закупи компанията. А холдингът LVMH има марки, които са едни от най-големите рекламодатели в обществените медии.

През юни Елон Мъск още веднъж оглави класацията на Bloomberg за най-богатите хора на планетата. Със положение от 192,3 милиарда $ той изпревари Арно, чиито активи бяха оценени на 186,6 милиарда $. 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР