Двама от футболистите на Манчестър Сити Рубен Диаш и Родри

...
Двама от футболистите на Манчестър Сити Рубен Диаш и Родри
Коментари Харесай

Футболистите на Манчестър Сити не скриха разочарованието си след отпадането от Реал Мадрид в Шампионската лига

Двама от футболистите на Манчестър Сити Рубен Диаш и Родри признаха, че е мъчно да преглътнат отпадането от Реал Мадрид на четвъртфиналите в Шампионската лига.

Припомняме ви, че конфликт сред двата отбора беше решен след осъществяване на дузпи в реванша на " Етихад " в сряда вечер, когато играчите на испанския отбор демонстрираха по-точен мерник при изстрелите от бялата точка, което им оказа помощ да продължат напред в шампионата.

Португалският защитник Диаш не скри разочарованието си след дуела в Англия, само че добави, че в този момент е моментът, в който " жителите " би трябвало да бъдат мощни душевен.

" Наистина не знам какво да кажа, разочароващо е. Доминирахме през целия мач, положихме старания и имахме своите шансове. Определено е мъчно да приемем крайния излаз ", показа бранителят.

" Единственият път в този момент е да продължим напред. Борихме се, само че просто не беше нашият ден. Понякога топката влиза във вратата, от време на време - не. Трябва да гледаме напред и това, за което ни остава да се борим през сезона. Сега е моментът да бъдем мощни, изключително душевен. Все още се борим в две доста значими надпревари ", добави Рубен Диаш.

В същото време неговият съотборник Родри беше безапелационен, че на терена нощес е имало " единствено един тим ", само че все пак Реал Мадрид е траял напред.

" Видях единствено един тим. По отношение на отбраната, те се опазиха и знаеха по какъв начин да страдат. Знаем какъв брой сложен противник е Реал Мадрид, само че съгласно мен ние трябваше да продължим напред, като забележим възможностите. Това е номерът на тази конкуренция и те знаят по какъв начин да играят и ги приветствам ", разяснява испанският халф.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР