Двама от футболистите на Арда, от които предишният треньор Георги

...
Двама от футболистите на Арда, от които предишният треньор Георги
Коментари Харесай

Новият треньор на Арда реабилитира двама

Двама от футболистите на Арда, от които предходният треньор Георги Чиликов смъкна доверието си, ще се завърнат в стартовия състав на отбора, написа " Тема спорт ".

Младият нападател Светослав Ковачев по този начин и не съумя да се потвърди пред някогашния футболист на Нефтохимик, Левски и ЦСКА, като доста рядко попадаше в стартовия състав, а когато това се случеше, беше първият състезател, напуснал терена през втората част.
 ЦСКА желае да вгорчи дебюта на Славко Матич отпред на Арда
ЦСКА желае да вгорчи дебюта на Славко Матич отпред на Арда

Мачът е от 17:45 часа през днешния ден

Ковачев дойде в Кърджали напролет на 2020 година чартърен от Лудогорец, а с положителните си игри заслужи непрекъснат трансфер в Арда през това лято. Оттогава обаче офанзивният футболист не е намерил нито един път пътя към противниковата врата, като се намира в неприятна форма. При новия ментор Славко Матич той ще получи нов късмет да се потвърди.

Капитанът Пламен Крумов пък не попадна в групата за последния турнирен дуел - против Ботев Враца (3:2), макар че не бе контузен, нито осъден. След треньорската промяна той ще изведе съотборниците си като титуляр на " Армията ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР