Двама наркозависими са задържани в Пазарджик, след като са заплашили

...
Двама наркозависими са задържани в Пазарджик, след като са заплашили
Коментари Харесай

Наркомани заплашиха лекар с нож

Двама наркозависими са арестувани в Пазарджик, откакто са заплашили доктор с нож, оповестиха от ОДМВР-Пазарджик.

Случаят е станал през вчерашния ден следобяд в кабинета на общопрактикуващ доктор в регионалния град. В кабинета влезнал в началото един, а след това и още един мъж, които желали от лекаря да им издаде предписания за закупуване на неразрешени за свободна продажба лекарствени средства с по този начин наречената „ зелена рецептурна бланка “.

Докторът отказал изрично и обяснил, че това не може да стане, без да са налице нужните условия за издаване на подобен тип бланки. Мъжете видели, че няма проектът им няма да успее и единия от тях извадил нож. Той заплашил лекаря със разпра и се заканил да употребява ножа.

Цялата тази преживелица се разиграла и пред други пациенти присъстващи в приемната или в лекарския кабинет. Междувременно бил подаден сигнал за протичащото се на телефон 112, а нападателят и неговият съизвършител излезли от стаята и избягали. Незабавно към периметъра били ориентирани дежурни автопатрулни екипи от РУ-Пазарджик.

Минути по-късно вследствие на дейното търсене са хванати двамата мъже. Оказало се, че това са престъпно проявените и наркозависими и двама от Пазарджик на 50 и 28 години. Те са арестувани в ареста на РУ-Пазарджик за период от 24 часа. Спрямо тях е формирано бързо произвеждане под наблюдението на прокуратурата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР