Двама наглеци, паркирали на тротоара на бул. Дунав в Пловдив

...
Двама наглеци, паркирали на тротоара на бул. Дунав в Пловдив
Коментари Харесай

Какво се случва, когато двама наглеци паркират на...

Двама наглеци, паркирали на тротоара на бул. " Дунав " в Пловдив тази заран, провокираха запушване и блокираха придвижването за четвърт час, като изпилиха нервите на няколко дузини свои сътрудници.

В тази част " Дунав " се води бул., само че в действителност си е една разрушена квартална улица. Тук колите стопират напълно по просташки. Таксито и миниванът от фотографията очевидно нощуват на това място, спрени с две гуми на тротоара и две на платното /едната напряко в кръстовището с ул. " Достоевски " /.

Към 8,45 тъкмо когато против нарушителите се наложи да спре сметовозът, с цел да вдигне боклука от казаните на отсрещната страна. В този миг заклещени в средата на платното се оказаха два прицепа, рейс номер 16 и десетки коли. Наложи се всички да изчакат служащите от чистотата да си свършат работата, с цел да продължат.

" То сякаш е град, но водачите тук стопират като на село. Всички улици в квартала са цялостни с коли по тротоарите, които са непроходими за пешеходци. Тук обаче в никакъв случай не са идвали нито паякът, нито полицията ", разяснява Георги Стойчев, който живее в къщата на ъгъла.
тагове паркиране тротоар наглец бул. " Дунав "  Какво се случва, когато двама наглеци паркират на тротоара СНИМКИ
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР