Двама млади боксьори – Симеон Димитров и Костадин Стоянов, са

...
Двама млади боксьори – Симеон Димитров и Костадин Стоянов, са
Коментари Харесай

Стана ясно кои са келешите, простреляли таксиметровия шофьор в Ямболско, гамените били въоръжени до зъби

Двама млади боксьори – Симеон Димитров и Костадин Стоянов, са нападнали и ранили таксиметровия водач в ямболското село Дражево. Симеон Димитров е народен първенец за предходната година и е на 18 години. Съучастникът му Стоянов още не е навършил пълноправие, оповестява „ Труд “, базирайки се на прокуратурата.

Двете момчета учат в Спортното учебно заведение в Ямбол. По незнайни досега аргументи, те отишли в село Дражево, наоколо до гробището, и оттова си повикали такси. Предварително се сговорили да атакуван водача и да му вземат дневния оборот. Трябвали им пари.

Момчетата били въоръжени с газов револвер, нож и преправена въздушна пушка, стреляща със сачми. Щом водачът се появил, младоците го нападнали. Таксиджията обаче оказал непредвидена опозиция и те стреляли в гърба му. Той като по знамение съумял да потегли и преди да припадне, се обадил в полицията.

Ченгетата пристигнали доста бързо и задържали причинителите. По време на сборичкването с лидера на жълтата кола, Симеон се наранил с ножа. Младите боксьори са задържани за 24 часа, заяви Йовита Григорова, зам. апелативен прокурор на Бургас.

И двете момчета са стреляли по жертвата си. Таксиметровият водач е бил в доста тежко положение, сега е нормализиран в болничното заведение. При прострелването е обиден белият му дроб, споделиха лекари. Ще се ревизира дали момчетата не са използвали опиати преди екшъна.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР