Двама младежи са заснети от охранителни камери да крадат алкохол

...
Двама младежи са заснети от охранителни камери да крадат алкохол
Коментари Харесай

Младежи нагло крадат алкохол от бургаски магазин

Двама младежи са снимани от охранителни камери да крадат алкохол от огромен хранителен магазин в Бургас , осведоми Нова.

Двамата отмъкнали няколко бутилки безценен алкохол , макар че магазинът е оборудван с голям брой камери за видеонаблюдение и макар десетките надписи из обекта, че фрагментите от всяка кражба ще бъдат качени в интернет.

Младежите направили наглата кражба непосредствено под едната камера в магазина. Застанали и пъхнали по една бутилка в облеклата си.

По думите на чиновниците в магазина отговорните няма да получат съответно наказване за стореното. Затова служащите желаят най-малко обирджиите да бъдат показани и порицани.

" Оглежда се, взима една бутилка и си я прибира. Не го тормози, че има хора в магазина, колежките са там. От нищо не се тормози. През това време другият му другар обикаляше някъде из магазина. Те са влезнали за да крадат ", споделя шефът на магазина Дияна Комитова.

Момчето прибрало бутилката безценен алкохол в бельото си, а другият - под якето си. След това напуснали обекта, без да закупят нищо друго. Това станало към 15 часа на 8 март, петък, когато в магазина има хора и чиновници.

Никой от личния състав на обекта не разпознава двамата младежи.

Общата стойност на откраднатия алкохол е 80 лв..

От комерсиалния обект към този момент са подали сигнал в полицията . Предвид дребната сума, на която възлиза откраднатата стока обаче, от управлението на магазина са на мнение, че надали причинителите ще бъдат осъдени.

" Качих клипа, с цел да може колкото се може повече хора да го видят това. Да ги видят техни другари, техни познати. Дано изпитат позор ", добавя шефът.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР