Двама малолетни ученици от МГ Сергей Корольов в

...
Двама малолетни ученици от МГ  Сергей Корольов  в
Коментари Харесай

Пребиха ученици след заплахи във фейсбук

Двама малолетни възпитаници от МГ " Сергей Корольов " в Благоевград бяха пребити през вчерашния ден в региона на гимназията, пред сладкарница Бакалов. 13- годишните са станали жертва на малко по-големи от тях възпитаници, с които се заканвали и заплашвали във Facebook, заяви Struma. com.

Разпрата ескалирала и по-големите извикали по-малките в двора на Седмо учебно заведение в Благоевград, само че те отказали и определили двора на гимназията за мястото на " дуела ".

На излизане от учебно заведение през вчерашния ден " биячите " посрещнали малолетните и се заформил пердах, в който учениците разменяли юмручни удари и ритници. При блъскането единият от тях, възпитаник в МГ, паднал на земята и счупил ръката си. Полицията разпитва очевидци на зрелищната среща, станала към 13 часа.

Извикани са родителите на малолетните възпитаници, участници в багра, ангажирани са психолози и инспектори в Движение за права и свободи. Пострадалите се оплакват от болки по тялото, а ученикът със счупената ръка има и натъртвания в региона на врата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР