Двама мъже твърдят, че са пребити с бокс преди две

...
Двама мъже твърдят, че са пребити с бокс преди две
Коментари Харесай

ВИДЕО След забележка за тишина през нощта двама души ядоха зверски пердах в Г. Оряховица

Двама мъже настояват, че са пребити с бокс преди две седмици от шумна компания, тъй като ги помолили да пазят тишина през нощта. Случаят е от Горна Оряховица. Агресията е снимана от камерите за видеонаблюдение в региона.

Потърпевшите са недоволни, тъй като от половин месец няма реакция от прокуратурата и полицията. Единият от потърпевшите застана пред камерата, с цел да опише какво тъкмо се е случило.

„ На 20 октомври към 23.40 ч. се вдигаше доста звук от беседката пред блока. Излязох и помолих компанията за тишина. Казаха „ Добре, няма проблеми ”. След това нямам никакви мемоари. Събудих се в колата за спешна помощ. Имам контузии по главата, раздрана буза. Писахме пояснения в полицията. Убедиха ни, че ще намерят причинителите и от този момент чакаме ”, изясни единият от ранените.

По думите на брачната половинка му мъжът й се е забавил, а откакто излязла да види какво се случва, го намерила на земята в кръв.

„ Ритаха го 7-8 души. Други съседи се притекоха на помощ ”, добави дамата.

От полицията обявиха пред Нова телевизия, че казусът още не е изпратен до прокуратурата, само че следва това да се случи.

Гледайте детайлности
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР