Двама мъже стоят зад подновяването на едно от най-бурните приятелства

...
Двама мъже стоят зад подновяването на едно от най-бурните приятелства
Коментари Харесай

Мъже сдобрили златните Цветита

Двама мъже стоят зад подновяването на едно от най-бурните другарства в художествената гимнастика - това сред Цветелина Стоянова и Цветелина Найденова. Бившите грации от " златния " отбор на България още веднъж са приятелки след близо година счепкване. Основната заслуга за това е на гаджетата им - вратаря Александър Любенов и рапъра Марсел Величков-Марсо.

Двете Цветита бяха неразделни дълги години. Скараха се, откакто Стоянова направи опит за самоубийство. И нито една от тях не разкри повода за краха в връзките им. Цвети, която оцеля след полета от шестия етаж, беше безапелационна, че връщане обратно няма и с другарството им е свършено.



Както към този момент съобщихме, стоплянето на връзките им стартира около рождения ден на Стоянова през есента. Постепенно двете още веднъж са се сближили и са приятелки. Доказателството за това даде самата Найденова. По Коледа тя качи клипче в една от обществените мрежи, с което изненада прелестно почитателите и на двете " златни девойки ". На него Найденова е застанала в центъра, а зад тила й изскача самата Цвети Стоянова. Нещо повече, тя прави сърчице, позирайки с приятелката си.

Близки до двете разкриват, че главната заслуга за възобновяването на дружбата им е в гаджетата им Сашо Любенов и Марсел Величков. Момчетата са положителни другари и останаха такива даже до момента в който половинките им водиха война. Освен това непрекъснато ги подканяли да седнат и да изяснят връзките между тях. Двамата младежи били безапелационни, че гимнастичките не би трябвало да захвърлят с лека ръка толкоз дълго другарство. Явно девойките са ги чули и към този момент всичко е забравено и простено. И една огромна дружба е възобновена.



" България Днес "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР