Двама мъже се удавиха на плаж Фичоза южно от Варна.

...
Двама мъже се удавиха на плаж Фичоза южно от Варна.
Коментари Харесай

Поредица от удавяния на юг от Варна

Двама мъже се удавиха на плаж " Фичоза " южно от Варна. Трагичният случай е станал през вчерашния ден към 13.00 часа, оповестиха за Дарик от варненската полиция.

Към 13.00 часа е получен сигнал за един удавник. На място незабавно са били изпратени полиейски екип и кола за спешна помощ, само че при идването им е открито, че починалите са двама. Единият мъж е на 64 години от Попово, а другият е 72-годишен от троянското село Голяма Желязна.

Плажът, на който е станал водният случай, е неохраняем. Към момента няма информация за връзка сред двете удавяния. Ясно е, че и двамата мъже са били на отмора със съпругите си.

В Бургаско пък морето изхърли телата на двама мъже единствено в границите на денонощие. Единият случай е край Обзор, където е намерено тялото на мъж на забележима възраст 25 - 35 години. Другият мъже открит мъртъв на плажа около ул. " Крайбрежна " в Поморие.

Мъртво неспокойствие и огромни талази има през последната седмица по цялото Черноморие, които евентуално са причина за злополучните произшествия.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР