Двама мъже са заловени при прехвърляне на гориво от газовоз

...
Двама мъже са заловени при прехвърляне на гориво от газовоз
Коментари Харесай

Хванаха шофьор да краде пропан-бутан от газовоз на Нефтохим край Бургас

Двама мъже са хванати при прекачване на гориво от газовоз в микробус край Бургас , оповестиха от полицията. Те са на 49 и 53 години. Вече са им повдигнати обвинявания и са арестувани за период до 72 часа.

Около 21 ч. на 8 октомври т.г. чиновници от отдел " Икономическа полиция " в Бургас са засекли в региона на отбивка до разклона за бургаското село Миролюбово момента на прекачване на гориво от газовоза на " Нефтохим - превоз " АД към обвързван към него посредством маркучи микробус " Форд Транзит " с бургаска регистрация, приспособен за предпазване и транспорт на пропан-бутан. Констатирано е осъществяване на длъжностно закононарушение от страна на 53-годишния водач на газовоза. Той е доставял пропан-бутан до фирмени бензиностанции на " Лукойл България ", когато е хваната да присвоява гориво от поверения му специфичен автомобил.

Първоначално за период до 24 часа са били арестувани лидерът на газовоза, 49-годишния водач на микробуса и негов сателит на 61 години. По случая е формирано досьдебно произвеждане по член 201 от Наказателен кодекс. Извършени са голям брой разпити на очевидци и процесуално-следствени дейности, като са конфискувани огромни количества пропан-бутан , съхранявани противозаконни в коли и пригодени за това места, като по този метод се заплашват живота и здравето на жителите. Като обвинени са привлечени двамата водачи и срокът за задържането им е продължен до 72 часа. Работата по случая продължава.
 Някой източи 320 литра дизелово гориво от влекач във Видинско
Някой източи 320 литра дизелово гориво от влекач във Видинско

Полицията проверява случая
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР