Двама мъже са задържани за шофиране след употреба на алкохол

...
Двама мъже са задържани за шофиране след употреба на алкохол
Коментари Харесай

Само двама пияни зад волана

Двама мъже са арестувани за шофиране след приложимост на алкохол в Силистренско, оповестиха от Областната дирекция (ОД) на Министерство на вътрешните работи.

Мъж на 29-години е арестуван, откакто позволил пътнотранспортно произшествие в нетрезво положение. Инцидентът е от 1 юни, към 23:00 часа, в град Алфатар, когато с несъобразена скорост мъжът управлявал лек автомобил „ Хонда " и се блъснал в паркирана кола.

Пристигналите на адреса полицейски чиновници тествали лидера с дрегер, който отчел 2.81 промила алкохолно наличие в издишания въздух. Взета му е кръвна проба за здравно проучване, арестуван е за период до 24 часа.

За шофиране в нетрезво положение в ареста е арестуван и 59-годишен мъж. Той е засечен през вчерашния ден, към 20:30 часа, по ул. „ Н.Й. Вапцаров " в Силистра зад кормилото на лек автомобил „ Мерцедес ". Алкохолната му проба с дрегер отчела 1.61 промила. Водачът е дал кръвна проба, арестуван е за период до 24 часа.

Справката демонстрира, че през предходната година в Силистренско са формирани 226 акта за определяне на административно нарушаване против водачи, използвали алкохол, като 123 от тях са за централизация под 1,2 промила, а 103 - за централизация над 1,2 промила. Съставени са и 75 акта против водачи, използвали наркотични субстанции.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР