Двама мъже са задържани за кражба на близо 20 000

...
Двама мъже са задържани за кражба на близо 20 000
Коментари Харесай

Крадци задигнаха близо 20 000 лева от частен дом

Двама мъже са арестувани за кражба на близо 20 000 лв. от частен дом в Костинброд, оповестиха от Областната дирекция (ОД) на Министерство на вътрешните работи – София.

Потърпевшият подал сигнал на 31 януари в полицията, че е станал жертва на обир. Мъжът обяснил, че двама непознати с маски на лицата са счупили прозорец на входната врата на дома му, влезнали вътре, напръскали го със спрей, блъснали го няколко пъти и му лишили чанта с документи и сумата от към 20 000 лв..



От полицията прибавят, че след оглед на местопроизшествието е формирано досъдебно произвеждане. Криминалисти от ОД на Министерство на вътрешните работи - София и Районно ръководство – Костинброд, както и чиновници от  Главна дирекция „ Национална полиция “ подхващат оперативно-издирвателни и процесуално-следствени дейности, в хода които самоличността на причинителите е открита. 

Още същия ден е арестуван за период до 24 часа съпричастен към закононарушението мъж. След извършени дейни дейности по издирването е открит и арестуван и физическият причинител на грабежа, оповестяват още от регионалната дирекция на полицията.



Прокуратурата им е повдигнала обвиняване, наложена им е мярка „ задържане под стража “ за период до 72 часа.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР