Двама мъже са арестувани за 72 часа след операция на

...
Двама мъже са арестувани за 72 часа след операция на
Коментари Харесай

С акции МВР издирва наркотици в София, Сливен и Стара Загора

Двама мъже са задържани за 72 часа след интервенция на Столична дирекция на вътрешните работи и ДАНС , извършена под наблюдението на Софийска градска прокуратура, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Полицаите са претърсвали за опиати. Акцията е извършена от чиновници на ГДБОП на 9 февруари . Полицейските дейности в София, Сливен и Стара Загора са подхванати по отношение на информация за трафик и разпространение на наркотични субстанции .

В хода на акцията, в софийското село Казичане, за инспекция е спрян лек автомобил. 43-годишният водач Ц.В. от София е регистриран в полицията.

При претърсването на колата, в особено построен тайник под седалките, са открити и конфискувани 60 пакета по половин кг прахообразано вещество, реагирало при теста на хероин, общо 30 кг.

 11 души са задържани в Казанлък и Австрия при наркоакция
11 души са задържани в Казанлък и Австрия при наркоакция

Бандитите работили на територията на Австрия

При обиск в дома, населяван от Ц.В., са открити още 4 кг хероин и 3,6 кг бяло прахообразно вещество, реагирало при теста на кокаин. Общото количество на конфискуваните наркотични субстанции от двата типа е 38 кг.

От жилището е конфискувана и ловна пушка, ловни патрони, малокалибрени патрони , 2 пълнителя с патрони 9/1 9, 2 газови револвера и три мобилни телефона.

От Министерство на вътрешните работи осведомят, че в това време в Сливен и в Стара Загора са арестувани двама 40-годишни - сливенецът С.П. и старозагорецът С.С. - и двамата с престъпни регистрации. От С.П. са конфискувани 3 мобилни телефона и 16 патрона 9/18, а от С.С са конфискувани също три мобилни апарата.

Спецполицаите открили, че конфискуваното количество опиати е доставено в страната от В.У. /63г./ от София , съден в друга страна. По случая е формирано досъдебно произвеждане. С.П. и С.С. са били арестувани за период до 24 часа .

 ГДБОП и жандармерия блокират Казанлък Обновена
ГДБОП и жандармерия блокират Казанлък

Въоръжени служители на реда са ситуирани на входовете и изходите на града

На Ц.В. и В.У. са повдигнати обвинявания по член 354А от Наказателен кодекс, с разпореждане на СГП им е наложена мярка за неотклонение " задържане под стража " за период от 72 часа.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР