Двама мъже, приети в болницата в Свищов в началото на

...
Двама мъже, приети в болницата в Свищов в началото на
Коментари Харесай

Двама пациенти в Свищов със съмнение за коронавирус се оказаха с отрицателни тестове и оздравяват

Двама мъже, признати в болничното заведение в Свищов при започване на седмицата, не са заболели от ковид. Това демонстрираха проучванията, направени в Националната референтна лаборатория.
По-младият мъж към този момент оздравява от развита пневмония, заяви за Actualno.com източник от болничното заведение на града. По-възрастният, който е на 70-годишна възраст и също страда от пневмония, също се усъвършенства, само че възобновяване му върви по-бавно и мъчно, тъй като има и хронични болести.
Неофициално Actualno.com научи за два други образеца във връзка с ковид. Семейство се е върнало неотдавна от Италия, като е минало с ферибот до Гърция и твърди, че не е било проверявано на нито една граница с термометри. При прибирането си, хората сами са се изолирали у дома, говорили са по телефона с доктор и положението им се следи - няма никакви данни да имат проблеми със здравето.
Върнало се неотдавна семейство с дете от Египет обаче не съблюдава карантината, настояват източници на Actualno.com. В Египет, според статистиката на американския университет " Джонс Хопкинс ", болните са 67, оздравелите са 27, има 1 смъртен случай. Семейството номинално е под карантина, само че всички излизат на открито като че ли нищо не се е случило, въпреки че персоналният им доктор ги търси всеки ден и се осведомява за положението им.
Още: " 5 души под карантина поради ковид не са открити на адреса си в Габрово "
" НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 12 март "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР