Двама мъже от Разград са задържани за трафик на мигранти.

...
Двама мъже от Разград са задържани за трафик на мигранти.
Коментари Харесай

Арестуваха мъже от Разград за трафик на мигранти

Двама мъже от Разград са арестувани за трафик на мигранти. Полицейските дейности са осъществени от чиновници на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Велико Търново и сътрудниците им от разградската дирекция, оповестиха от ОД на Министерство на вътрешните работи в Разград.

На 1 март към 21:30 часа в региона на великотърновското село Нацовци при инспекция на лек автомобил „ Мерцедес “ се открива, че се транспортират 13 непознати жители, четирима от които малолетни, по първични данни афганистанци. Незаконните мигранти са отведени в Районното ръководство на Министерство на вътрешните работи във Велико Търново, а лидерът на автомобила – 26-годишен от Разград, прочут на полицията и осъждан, е арестуван.

Паралелно с " Мерцедес " -а се е движел и лек автомобил „ БМВ “, който също превозвал нелегално чужденци, само че неговият лидер съумял да избегне полицейската инспекция. Веднага са проведени полицейски постове и в ранните часове на 2 март от патрулен екип са арестувани пътуващите в „ БМВ “-то двама младежи от Разград на 21 години.

Събраните материали по случая са докладвани в прокуратурата.

Привлечени като обвинени са 26-годишният лидер на „ Мерцедес “-а и 21-годишният водач на „ БМВ “-то, като на по-големия е наложена непрекъсната мярка за неотклонение „ задържане под стража “.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР