Двама мъже от Флорида са задържани, а трети е получил

...
Двама мъже от Флорида са задържани, а трети е получил
Коментари Харесай

Видео от камера за наблюдение на стриптийз клуб във Флорида показва стрелба от упор, 2 арестувани след преследване с хеликоптер

Двама мъже от Флорида са арестувани, а трети е получил огнестрелни рани, откакто нагла пукотевица, уловена от камера, докара до полицията гонене с хеликоптер рано сутринта в понеделник.

Видеото демонстрира двама мъже, които пълзят през паркинга към 2 часа сутринта, проверявайки автомобила на жертвата от разнообразни ъгли. Докато се доближават, стрелецът е поставил ръце в предната част на панталоните си.

Видео демонстрира, че той се доближава задоволително, с цел да реализира зрителен контакт с жертвата, след което изважда сребърен револвер и изстрелва минимум шест изстрела единствено от няколко крачки.

Видео от камера за наблюдаване във Флорида демонстрира пукотевица от упор. Службата на шерифите на окръг Хилсбъро заяви, че един мъж е ранен и двама са задържани, откакто охранителни камери пред стриптийз клуб в Тампа са снимали нагла пукотевица от засада. (Офис на шерифите на окръг Хилсбъро / BODY CAMS+ /TMX)

Жертвата, 39-годишен мъж на пъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР