Двама мъже на 41 и 51 г. са задържани и

...
Двама мъже на 41 и 51 г. са задържани и
Коментари Харесай

Екшън в София: Двама бандити потрошиха мъж заради направена забележка

Двама мъже на 41 и 51 година са арестувани и с повдигнати обвинявания за нечовечен побой на столичния бул. "Сливница ", оповестиха от Софийската районна прокуратура.
По данни на държавното обвиняване на 18 юли към 15,50 ч. обвинените В.А. и Н.Б. нанесли голям брой удари с юмруци и с железен похлупак от кофа за отпадък в региона на главата на потърпевшия М.М.
Вследствие на ударите му предизвикали междинна телесна щета - контузия на главата, строшаване на долната челюст и на носните кости.
Пострадалият е декларирал, че до спора се стигнало откакто им направил забележка. Деянието е осъществено в изискванията на рисков рецидив, защото В.А. и Н.Б. са осъждани на „ отнемане от независимост “ дейно за тежки умишлени закононарушения.
Предвид опцията да се укрият и да извършат друго закононарушение, обвинените са арестувани за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващ прокурор.
Предстои да бъде импортирано искане в съда за разглеждане на дело за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на В.А. и Н.Б.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР