Двама мъже на 34 и на 33 години, и двама

...
Двама мъже на 34 и на 33 години, и двама
Коментари Харесай

Пребиха младеж заради силно затваряне на врата на такси

Двама мъже на 34 и на 33 години, и двама 26-годишни, са с повдигнати обвинявания за нанесен побой над юноша в Пловдив. Инцидентът, при който 24-годишното момче е съществено потърпевшо, е станал в неделя, към 5 сутринта, когато излязъл от заведение в центъра на града и се отправил към улицата, с цел да спре такси.

Наблизо имало таксиметров автомобил и той тръгнал към него. Отворил вратата, само че видял, че вътре има клиент и я затворил по-силно. Подразнен от това мъжът, който се намирал в купето, излязъл на открито и почнал да нанася удари на младежа. След няколко минути към него се включили още трима негови познати, които били в заведението. Те също почнали да удрят потърпевшия. В резултат на побоя му била изкълчена лявата раменна става, получил и други контузии по тялото.

След като спрели да го бият и си тръгнали, един от тях се върнал до потърпевшия и издърпал от ръката му портфейл с 50 лв. и документи.

Пострадалият юноша потърсил помощ в бензиностанция в Пловдив, откъдето извикали медицински екип. Той е бил откаран за обзор в болница. Два дни по-късно нападателите са открити и арестувани за период до 72 часа.

Действията по следствието не престават.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР