Двама мъже - на 28 и 35 години, са задържани

...
Двама мъже - на 28 и 35 години, са задържани
Коментари Харесай

Задържани са измамник и муле с 9000 евро за телефонни измами в Гърция -

Двама мъже - на 28 и 35 години, са арестувани за телефонни измами в Гърция, оповестиха от пресцентъра на Министерството на вътрешните работи. 

Акциите са осъществени в сряда от чиновници на Групово дело " Национална полиция ", ОДМВР в Русе и Велико Търново и Окръжния следствен отдел при Русенската окръжна прокуратура.

В автобус, пътуващ от София за Русе, е арестуван 35-годишният пощальон от русенското Ново село. Той е с многократни престъпни прояви и е осъждан. В него са открити мобилни телефони, СИМ карти и към 9000 евро.

По данни на полицията парите са от две телефонни измами в Солун, осъществени на 21 и 23 май. Установена е съпричастността на мъжа и към още две телефонни измами в България. Едната е осъществена на 19 април в Горна Оряховица. Другата е от 2 май в Русе.

Във Ветово е арестуван 28-годишен. Той е с 2 криминалистически регистрации и има данни, че е фактическият причинител на измамите в Гърция. При претършуване на адреса му са открити мобилни телефони, СИМ карти и други движимости.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР