Двама мъже на 27 и 36 години от Бургас са

...
Двама мъже на 27 и 36 години от Бургас са
Коментари Харесай

Удар в Бургаско! Полицаи хванаха двама с 16 кг марихуана

Двама мъже на 27 и 36 години от Бургас са арестувани в владеене на близо 16 кг марихуана вследствие на взаимните деяние на чиновници от бургаската жандармерия, отдел „ Криминална полиция “ и РУ-Созопол, написа "Флагман ".

На 29 септември към 19.00 ч. в региона на разклона за созополските села Зидарово и Присад чиновници от бургаската жандармерия спрели за инспекция Деу Ланос. Зад кормилото му седял 36-годишният мъж от, а на предната седалка до него – престъпно проявеният 27-годишен.

След малко разменяне на думи сред служителите на реда и лидера, първите поискали да инспектират багажника. Там те разкрили два чувала с тревна маса и голям брой съцветия с тегло от към 5 кг. Водачът на автомобила е тестван за приложимост на наркотични или упойващи субстанции – резултатът бил позитивен за канабис. Бургазлията отказал изрично да даде кръв и урина за химичен разбор.

В същото време образуваният екип от чиновници на отдел „ Криминална полиция “ при ОДМВР-Бургас и РУ-Созопол направили претършуване на двуетажна къща в с. Извор, която била благосъстоятелност на 36-годишния мъж. В таванското помещение те разкрили и иззели още 1 кг канабис.

При следващи полицейски дейности в гориста околност в землището сред селата Димчево и Присад, са открити близо 10 конопени растения, окачени по близките дървета за изсушаване. Общото тегло на откритите растения е към 10 кг.

Двамата бургазлии са арестувани за период от 24 часа. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР