Двама мъже, изправени пред доживотни присъди за убийството на футболиста

...
Двама мъже, изправени пред доживотни присъди за убийството на футболиста
Коментари Харесай

Детинска Snapchat група, която беше крахът на убийците на Коди Фишър

Двама мъже, изправени пред доживотни присъди за убийството на футболиста Коди Фишър, бяха свалени с помощта на тяхната детинска Snapchat група, която ги видя да се хвалят с уличното си доверие.

Реми Гордън и Кеми Карпентър чакат дълги заклинания зад решетките, откакто бяха приети за отговорни за убийството на Коуди пред нощен клуб на Деня на бокса 2022 година Коуди, на 23, беше намушкан до гибел със зомби нож на дансинга на Крейн в Дигбет, Бирмингам, 21 минути преди среднощ. Трети мъж, Рейгън Андерсън, на 19 години, беше освободен от обвиняванията.

Но единствено камерите за видеонаблюдение и разказите на очевидци може да не са били задоволителни, с цел да разкрият убийците на Коуди, в случай че не бяха изобилието от доказателства, открити от цифровата криминалистика екипи, които претърсваха известия в Snapchat на телефоните на обвинените в група, в която бяха с редица други. Груповият чат - наименуван Ravers Assemblers - варираше от тематики, в това число борби, девойки и игра на Call Of...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР